duminică, 8 mai 2011

Aradul pe Bicicleta - Critical Mass 2011


Peste 1000 de persoane de toate varstele, au participat pe data de 7 mai 2011 la Marsul Biciclistilor, aflat la a II-a editie. Evenimentul are acelasi slogan ca si anul trecut''Dati Aradului piste pentru biciclete!''

»Dupa 21 de ani de la Revolutie, in Arad nu s-a amenajat niciun metru de pista pentru biciclisti. Stim ca exista in lucru studii de fezabilitate, dar noi cerem urgentarea acestor demersuri, pentru siguranta si fluenta traficului in municipiu«, a declarat Andrei Ando, fondator al Consiliului Local Civic si presedinte al Alternativei Civice Aradene, asociatie non-guvernamentala.

Inainte de start, toti participantii si-au ridicat bicicletele deasupra capului ca un semn a puterii miscarii cicliste aradene.

Traseul biciclistilor a pornit din Piata Avram Iancu -  Str.Nicolae Balcescu - Podul Decebal - Str.Eugen Popa - Podul Subcetate - B-dul Nicolae Titulescu - Podgoria - Piata Garii - Piata UTA - Calea Victoriei - Str.George Cosbuc - Str.Horea - B-dul revolutiei - Piata Avram Iancu unde sa si terminat.
Organizatorii  actiunii "Marsul biciclistilor" au declarat ca, dupa incheierea acestei actiuni, asteapta un raspuns oficial din partea administratiei locale la solicitarea publica a biciclistilor de a fi amenajate piste pentru biciclisti. In caz contrar, au spus organizatorii, peste doua luni va fi organizat un eveniment similar.
                                          



 Cauti o bicicleta de oras, de munte sau de freestyle?  Biciclete Online

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu